تحقیق مواد و مصالح ساختمانی – پلی استایرن
تحقیق مواد و مصالح ساختمانی – پلی استایرن
از نظر شیمیایی، پلی استایرن یک هیدروکربن طویل زنجیر است که در آن مراکز متغیر کربنی به گروههای فنیل (نامی که به بنزن حلقهای داده میشود) متصلند. فرمول شیمیایی پلی استایرن (n(C8H۸ است؛ این ماده حاوی مولههای عناصر شیمایی کربنی و هیدروژن است. ویژگیهای ماده توسط جذب کوتاه مدت وان در والسی بین زنجیرهای پلیمری تعیین میشود. از آنجایی که مولکولها هیدروکربنهای بلند-زنجیری هستند که از هزاران اتم تشکیل میشوند، نیروی کششی کلی بین مولکولها بزرگ میباشد.
هنگام حرارت دادن (یا به سرعت بدشکل شدن به علت ترکیب با ویژگیهای ویسکوالاستیک viscoelastic و عایق حرارتی) زنجیرهها سازگاری بیشتری بدست آورده و از کنار یکدیگر سر میخورند. این سستی بین مولکولی (در مقابل قدرت بالای بین مولکولی به علت استقامت هیدروکربنی) حالت انعطافپذیری و کشسانی به این ماده میدهد. قابلیت سیستم برای بدشکل شدن آن در دمای بالاتر از دمای تبدیل شیشهای اش، به پلی استرین (و بهطورکلی پلیمرهای نرمش پذیر در مقابل حرارت) این امکان را میدهد تا هنگام حرارت دادن به راحتی نرم شده و به شکلهای گوناگون درآید.
تحقیق مواد و مصالح ساختمانی – پلی استایرن در 39 صفحه به صورت فایل word به طور کامل و جامع همراه با شکل و تصاویر و جداول طبق موارد زیر ارایه شده است:
- ساختار پلی استایرن
- تاریخچه پلی استایرن
- پلی استایرن معمولی
- پلی استایرن مقاوم
- پلی استایرن انبساطی (یونولیت)
- موارد مصرف
- مزایای بلوک پلی استایرن
- معایب بلوک پلی استایرن
- ویژگیهای بلوک سبک پلاستوفوم سقفی EPS
- گریدهای مختلف پلی استایرن انبساطی
- دود، گاز سمی، ساختمان های جدید
- مشخصات پلی استایرن:
- مجتمعهای تولیدی مربوطه در ایران
- پلی استایرن انبساطی EPS
- پانل محافظ پلی استایرن سقفی MPS
- خصوصیات فیزیکی
- خصوصیات مکانیکی
- خواص بصری
- خواص الکتریکی
- خواص حرارتی
- خواص شیمیایی