چت چیست
چت چیست:
اصطلاح چت به نوعی ارتباط دیجیتال اشاره دارد که از طریق شبکه اینترنت بین دو یا چند نفر یا کاربر صورت می گیرد. ارتباط چت می تواند هم از طریق پیام متنی ، تماس ویدیویی یا چت صوتی انجام شود.
کلمه گپ یک اصطلاح آنگلو-ساکسون است که از پچ پچ گرفته شده است ، یک اصطلاح انگلیسی است که به معنی “مکالمه یا گفتگو” است.
حال به دلیل استفاده بسیار زیاد از کلمه گپ در زبان اسپانیایی ، حتی فعل گپ حتی ایجاد شده است که این نشانگر اقدام به عنوان یک شرکت کننده ، به عنوان کاربر ، در یک گپ اعم از عمومی یا خصوصی است.
به عنوان مثال “امروز بعد از ناهار قصد دارم با دوستم که در لیما زندگی می کند گپ بزنم.” “هر شب قبل از خواب با بهترین دوستم گپ می زنم.”
گپ ، به عنوان وسیله ارتباطی ، یکی از پیشرفتهای بزرگ فناوریهای اطلاعات و ارتباطات بوده است که باعث شده است میلیون ها انسان بدون در نظر گرفتن فاصله یا اختلاف زمانی ، فوراً ارتباط برقرار کنند.
چت ها مکالمه هایی هستند که به لطف استفاده از نرم افزاری که به یک شبکه اینترنتی متصل هستند فوراً انجام می شوند و با گفتگوهای عمومی ، گروه های مکالمه ای که هر کس می تواند در آن شرکت کند یا ، چت های خصوصی ، که فقط می تواند شرکت کند ، متمایز می شوند. کاربران مجاز
هدف اصلی چتها این است که مردم بدون توجه به مکان واقع در آن ، ارتباط برقرار کنند و اطلاعات را تبادل کنند ، بنابراین موانع فاصله و زمان را به روشی بسیار اقتصادی تر کوتاه می کنند.
چت ها به عنوان یک کانال ارتباطی و تبادل اطلاعات به ویژه امروز ایجاد شده اند ، جایی که مردم به طور مداوم به شبکه ها متصل می شوند تا در مورد آنچه در جهان اتفاق می افتد به روز باشند و اطلاعات را به دست آورند یا به اشتراک بگذارند.
با شروع از این قلاب ، گروههای مختلفی از چت ها وجود دارند که بسته به مباحثی که به آنها می پردازند ، برای اهداف مختلف ایجاد شده اند.
به عنوان مثال ، گروه هایی از چت ها وجود دارد که در آن افراد می توانند دستور العمل ها ، اطلاعات مربوط به غذا ، آموزش آشپزی و همچنین اشتراک های چت هایی را که منحصراً برای بحث های سیاسی هستند ، به اشتراک بگذارند.
در این گروه از چت ها معمولاً افراد ، اطلاعات ، فیلم ها ، audios ، تصاویر ، فایل ها و انواع دیگر محتوا را تبادل می کنند که برای همه کسانی که جزئی از گروه هستند مفید است.
با این حال ، بسیار مهم است که هنگام شرکت در یک گپ احتیاط کنید ، به خصوص اگر عمومی باشد ، زیرا بسیاری از اوقات کاربران از اسم مستعار و نه نام واقعی آنها استفاده می کنند و حتی می توانند اطلاعات نادرست را به اشتراک بگذارند.
بنابراین ، نظارت والدین یا سرپرستان زمانی مهم است که فرد صغیر در گروههای چت شرکت کند ، از این طریق حتی می توان از حوادث بزرگ جلوگیری کرد.
اکنون انواع مختلفی از چت ها وجود دارد که از بین آنها پرکاربردترین آنها عبارتند از: سرورهای پیام رسانی فوری یا WebChat ، گفتگوهایی که با هدف ملاقات با افراد یا یافتن شریک زندگی ، چت های شرکتی ، چت های دانشگاهی ، IRC (اینترنت واقعی چت) چت های پروتکل ، که فقط در صورت بارگیری برنامه ، در میان دیگران ، می توان از آنها استفاده کرد.
با این وجود ، ذکر این چت ها که توسط برخی شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک یا برنامه هایی مانند WhatsApp ایجاد شده است ، که کانال های تبادل اطلاعات استفاده زیاد توسط کاربران هستند و امکان تبادل پیام های متنی یا برقراری تماس ویدیویی نیز مهم است.
برخی از چت روم های فارسی ایرانی عبارتند از باران چت ، گلشن چت ، آیناز چت و ….