بررسی اقتصادی ایجاد کارخانه بسته بندی و فرآوری خشکبار
بررسی اقتصادی ایجاد کارخانه بسته بندی و فرآوری خشکبار
مهم ترین هدفی که در بسته بندی محصولات غذایی مدنظر است افزایش طول عمر نگهداری محصول یا Life Shelf آن می باشد. ماده بسته بندی از طریق تنظیم فضای مناسب در داخل بسته با توجه به ویژگی های نگهداری محصول زمان ماندگاری آن را افزایش می دهد.
بوجاری، سورتینگ و بستهبندی انواع آجیل و خشکبار توسط ماشین آلات خط تولید باید هم دارای استانداردهای سلامتی و کیفیت مواد اولیه و هم فرایند تولید باشد. سلفون و ورقهای پلیمری بستهبندی محصول تولیدی باید دارای نرمش، قابلیت چاپ، قابلیت دوخت حرارتی، قابلیت شکلپذیری پنوماتیک، شفافیت، نفوذپذیری ناپذیری نسبت به بخار آب و گازهای محیطی را داشته باشد.
در بستهبندی آجیل و خشکبار باید نشانهگذاریهای محصول شامل درج نام و نوع محصول، اندازه، درجهبندی، نام واحد تولیدکننده، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شماره پروانه بهرهبرداری وزارت صمت، شماره سریال ساخت، تاریخ تولید و انقضای مصرف، وزن خالص و شرایط نگهداری قید شود.
طرح توجیهی و امکانسنجی فنی و اقتصادی ایجاد کارخانه بسته بندی و فرآوری خشکبار با ظرفیت 400 تن
ابتدا شناختی کلی نسبت به دلایل انجام مطالعات فنی و اقتصادی طرحها یافته و سپس به معرفی نحوه محصولات ارائه شده و دلایل و موارد کاربرد آن و ارائه پروسه اجرای طرح میپردازیم و در قدم بعد با استفاده از روابط ریاضی و قوانین ارزیابی اقتصادی طرحها, با توجه به میزان سرمایه گذاری مورد نیاز اجرای این طرح, میزان برگشت سرمایه را محاسبه و ارائه مینمائیم.