پتنت قهوه ساز
قهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانههای بوداده و آسیابشده گیاه قهوه به دست میآید. گیاه قهوه بومی مناطق نیمه گرمسیری آمریکا و برخی از جزایر جنوب و جنوب شرق آسیا است، این گیاه از آفریقا به سایر نقاط جهان پراکنده شد و در حال حاضر در بیش از ۷۰ کشور کشت میشود که در درجه اول مناطق استوایی آمریکا، جنوب شرقی آسیا، هند و آفریقاست، هنگام رسیدن میوه گیاه قهوه، دانههای قهوه را برداشت و فرآوری میکنند. دانههای قهوه خشک شده به درجات مختلف برشته میشوند، بسته به عطر و طعم مورد نظر، درجهبندیهای مختلفی برای این محصول در نظر گرفته شدهاست، قهوه کمی اسیدی است و میتواند به علت داشتن کافئین بالا موجب تحریک انسان گردد.
قهوه ساز (Coffeemaker) یا قهوه جوش یکی از لوازم خانگی آشپزی است که برای آمادهسازی قهوه به کار میرود. با وجود اینکه انواع مختلفی از قهوه سازها با ساز و کارهای گوناگون وجود دارد، در بیشتر قهوه سازها، دانههای قهوه در یک فیلتر کاغذی یا فلزی در یک قیف قرار میگیرند و قیف نیز در بالای یک قهوه جوش شیشهای یا سرامیک (شبیه کتری) قرار داده شده است. آب سرد در محفظهٔ جداگانه قرار دارد که بعد تا نقطه جوش گرم میشود و به درون قیف هدایت میشود. قهوه ساز اسپرسو، قوری موکا یا موکا پات یا موکاپات یا موکا اکسپرس نوعی ماشین قهوه ساز است که با گذراندن آب بسیار داغ و تحت فشار با بخار از میان قهوه آسیاب شده، تولید نوشیدنی قهوه مینماید.
این فایل شامل مجموعه 58 تصویر و توضیحاتی در قالب PDF میباشد.