مقاله بررسی تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
مقاله بررسی تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
پروبیوتیک ها میکروب های زنده ای هستند که مصرف منظم و کافی آن ها موجب بهبود خواص میکروبی روده شده و همچنین آثار سودمندی بر سلامتی مصرف کننده دارد. در میان فراورده های لبنی حاوی کشت پروبیوتیک، بستنی پروبیوتیک و دسرهای منجمد تخمیری از اقبال زیادی برخوردار هستند.
بستنی به دلیل داشتن ماده خشک بالا و ph خنثی ماده غذایی مناسبی برای گسترش پروبیوتیک ها بین مصرف کنندگان است اگرچه بقای انواعی از باکتری های پروبیووتیک در برخی از دسرهای منجمد مطالعه شده است، اما مطالعات اندکی در خصوص تولید بستنی پروبیوتیک انجام شده است و هدف از این تحقیق مرور و بررسی این موضوع می باشد.
کلمات کلیدی: پروبیوتیک، پری بیوتیک، بستنی