طرح احداث واحد تولید ماکارونی

طرح احداث واحد تولید ماکارونی

طرح احداث واحد تولید ماکارونی
طرح احداث واحد تولید ماکارونی

مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ماکارونی سالم فراهم می نماید.
گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ظرفیت اسمی حدود ۱۰ هزار تن در سال در حال بهره برداری است.
امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.

 

  • هدف و نکات مهم طرح:
    احداث یک واحد ماکارونی به ظرفیت هفتصد و پنجاه تن در سال مورد تقاضا است. مواد اولیه مورد مصرف از آرد سمولینا و گندم دروم است که تولید داخلی خواهد بود.
    بازار مصرف این محصول در شهرها و استانهای مجاور آن پیش بینی می گردد و در صورت بهره برداری از این واحد مصرف در شهرستان دارای سرانه ۲ کیلوگرم در سال برای هر نفر می باشد و اطلاعات موجود وجود بازار مناسب و کافی را نشان می دهد. احداث این واحد علاوه بر تأمین ماکارونی با کیفیت مناسب و ارزش غذایی بالاتر موجب ایجاد اشتغال ۱۰ نفر می شود که علاوه بر آن تعدادی از قبیل توزیع بین فروشندگان و سایر نیز از قبل آن به صورت غیر مستقیم بهره مند می شوند. روش تولید محصول بر اساس استانداردهای موجود ایران پیش بینی گردیده و انتخاب ماشین آلات و تجهیزات با توجه به حداکثر استفاده از امکانات ساخت داخل با مخلوط نمودن تکنولوژی ساده و رعایت صرفه و صلاح منطقه در کشور انجام گردیده است.
  • نوع محصول:
    نوع محصول کارخانه عبارت است از انواع ماکارونی که در بسته های ۴۵۰ و ۹۰۰ گرمی در داخل سلوفان، نایلون یا کاغذهای نخ دار بسته بندی شده و به بازار عرضه می شود.
  • ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه:
    ظرفیت تولید کارخانه در حدود ۷۵۰ تن انواع ماکارونی که معادل ۷۵۰٫۰۰۰ کیلوگرم که در بسته بندی ۴۵۰ و ۹۰۰ گرمی عرضه می شود. مدت زمان کار کارخانه با توجه به تعطیلات و غیره، عملاً ۲۷۵ روز کاری و در یک شیفت کار ۸ ساعته در نظر گرفته شده است. به این ترتیب تولید روزانه کارخانه ۲/۷ تن معادل ۲٫۷۰۰ کیلوگرم می باشد.
توضیحات بیشتر + دریافت
اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0